Maaltijdservice Berlingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berlingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Berlingen? D.m.v. maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,35 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Berlingen ontvangt u vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteWellen
ReactieProfessionele keuken
Postcode3830
Prijs per maaltijd€5,59
Vaak gekozen maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Berlingen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Berlingen. Bijvoorbeeld belangrijke partijen als Vlotter en Prego. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Berlingen? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berlingen. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Zo haalt u eenvoudig praktische of verse producten als abrikozenjam of grillworst. In algemene zin gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Berlingen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Berlingen? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal menu’s die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Met Wortelstamppot of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Wellen. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berlingen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagne Bolognese bestelt u vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bloemkoolsoep, een gezonde salade en een toetje als Vanille/Kersen mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Wellen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Spinazie à la crème met champignons

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berlingen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices geven een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen en Kippenbout in jus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Berlingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit