Maaltijdservice Borgloon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borgloon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Borgloon? D.m.v. onze tool ontdekt u eenvoudig alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Borgloon hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ReactieGebalanceerde maaltijden
Postcode3840
Gemiddelde menuprijs€4,97
Populaire maaltijdBami babi ketjap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Borgloon

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Borgloon. Bijvoorbeeld veel gekozen bedrijven als Smartmat of Okay. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en verswinkels. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u derhalve de bezorgers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Borgloon? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borgloon. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u probleemloos de boodschappen zoals boter of kruidenkaas. Meestal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Borgloon vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Borgloon? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Borgloon. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borgloon voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Boe­ren­kool­stoof met ei kan je kopen vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Crêpe suzette achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Varkenslapje in jus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Borgloon aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services geven een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden veelal geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Roerei met spinazie à la crème of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Borgloon. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente