Maaltijdservice Velm

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Velm voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Velm? Via onze tool vergelijkt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,40 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Rundersaucijs met jus, bruine bonen met spek en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Velm geniet u van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
RecensieUitsluitend verse producten
Postcode3806
Gemiddelde kosten€5,58
Maaltijd-topperZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Velm

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Velm. We hebben het over populaire bedrijven als Colruyt of Vlotter. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van leveranciers en speciale eetpunten. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kunt u de organisaties eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Velm? Geen probleem! Steeds meer cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Velm. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als allesreiniger en jam. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Velm vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Velm? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze maaltijdservices die aansluiten bij uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Velm voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt is er al voor €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Braadworst in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Vissoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Velm aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Velm. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit