Maaltijdservice Ulbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ulbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Ulbeek? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per persoon. Aan tafel voor Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel en Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Ulbeek krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteWellen
RecensieOok dieetmaaltijden
Postcode3832
Gemiddelde prijs€5,61
Nummer 1-maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ulbeek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ulbeek. Neem bijv. veel gekozen leveranciers als Vlotter of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er tal van organisaties en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze pagina kunt u de aanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ulbeek? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ulbeek. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u probleemloos de boodschappen zoals beschuit en gebraden gehakt. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ulbeek vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Ulbeek? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat opties die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Wellen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ulbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt af van o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €3,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Kerriesoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Knoedel achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wellen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ulbeek regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers hebben een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot en Spaghetti met broccoli. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ulbeek. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit