Maaltijdservice Wilderen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wilderen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wilderen? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,45 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Broccolisoep of Aardappelgratin? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Wilderen beschikt u over complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ReactieVlees, vis, en vega
Postcode3803
Gemiddelde kosten€5,57
Geliefde maaltijdKipfilet in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wilderen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Wilderen. Denk aan belangrijke aanbieders als Meal-Story en 0. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende instanties en zorginstellingen. Elke organisatie heeft zo een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Wilderen? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wilderen. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als grillworst of snoepjes. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Wilderen vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Wilderen? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop maaltijdservices die rijmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Onderstaand vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Sint-Truiden. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wilderen voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Champignonroomsoep kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Macaroni kunt u al bestellen vanaf €7,1.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, een extra salade en iets fris zoals Baba au rhum om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wilderen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt meestal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met circa 20 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wilderen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit