Maaltijdservice Saint-Denis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Denis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Denis? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,85 per persoon. Ouderwets genieten van Macaronischotel bolognese of Pasta kip madras? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Saint-Denis ontvangt u vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
BeoordelingZonder abonnementen
Postcode7034
Prijs per maaltijd€5,5
Meest gekozen maaltijdWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Saint-Denis

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Saint-Denis. Denk aan veel gekozen organisaties als Meal-Story of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder hanteert een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij deze website kan u de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Denis? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Met verse producten bereid
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

  • Lang houdbaar
  • Porties ruim voldoende
  • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Denis. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

  • Gelijk bezorgd na het koken
  • 100% vers
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel leveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als honing en sandwich spread. Dikwijls kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Denis vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Saint-Denis? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Lasagne Bolognese of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Aan de hand van deze website treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Mons. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Denis voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

  • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten bestelt u vanaf €5,9.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus bestelt u vanaf €4,2.
  • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al bestellen vanaf €6,9.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, iets te drinken en om het compleet te maken Chipolata mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

  • Penne, champignonragout, broccoli
  • Stamppot Hete bliksem met stroop
  • Kip tikka massala, basmatirijst
  • Vegetarische balletjes in saus
  • Pannenkoeken met appelvulling

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Denis regelen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Check als eerst wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

    Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

  3. Bestel het proefpakket

    De populaire maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke services.

  4. Bestellingen plaatsen

    Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden bezorgd middels een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree en Sukadelapje in jus. Hiermee ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Saint-Denis. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

  • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit