Maaltijdservice Obourg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Obourg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Obourg? Door middel van deze website treft u gemakkelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,30 per keer. Flink uitpakken met Hachee van paddenstoelen. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Broccoli kaassaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Obourg ontvangt u ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
BeoordelingLage prijs per maaltijd
Postcode7034
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,49
Populaire maaltijdBroccoli kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Obourg

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Obourg. Denk aan veel gekozen leveranciers als Dienstenthuis.be en/of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf ontstaan er tal van leveranciers en slagerijen. Iedere partij onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Obourg? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Obourg. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u probleemloos de boodschappen zoals roomboter en ontbijtspek. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Obourg vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Obourg? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop type aanbieders die matchen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Mons. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Obourg voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is er al voor €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Aardappelpartjes rozemarijn wordt al bezorgd vanaf €5,9.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Obourg regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden niet zelden bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Spaghetti Bolognese Kaas en Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Obourg. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit