Maaltijdservice Spiennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spiennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Spiennes? Middels deze pagina doorzoekt u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,75 p.p. Aan tafel voor Champignon omelet of Procureurlapje met groenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Spiennes profiteert u van gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
BeoordelingProefbox met maaltijden
Postcode7032
Gemiddelde menuprijs€5,47
Geliefde maaltijdVerse fruitsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Spiennes

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Spiennes. Denk aan erkende services als Ekomenu en/of Colruyt. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor prima leveranciers en verswinkels. Iedere leverancier heeft zo een “eigen” keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Spiennes? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spiennes. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men gelijk verse of handige boodschappen als peren en komijnekaas. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Spiennes vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Spiennes? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop mogelijkheden die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele dieet. Neem nu Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten en Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Mons. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spiennes voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot bestelt u vanaf €6,45.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Sinaasappel mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Spiennes regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele leveranciers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u elke dag opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via de website. Uw bestelling wordt doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen en Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Spiennes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit