Maaltijdservice Cuesmes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cuesmes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Cuesmes? Middels de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,25 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook en Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Cuesmes krijgt u verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
ReactieAantrekkelijke prijzen
Postcode7033
Prijs per maaltijd€5,48
Geliefde maaltijdZalm in dillesaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Cuesmes

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Cuesmes. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Meal-Story en HelloFresh. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf levert een “eigen” menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Cuesmes? Er is een oplossing! Steeds meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cuesmes. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als frisdrank en ontbijtproducten. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Cuesmes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Cuesmes? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Mons. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cuesmes voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree is er al voor €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst wordt al bezorgd vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes kunt u al bestellen vanaf €6,4.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minestronesoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Spekkoek als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Runderlapje in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cuesmes bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Stamppot zuurkool. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Cuesmes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit