Maaltijdservice Bure

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bure voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bure? Via www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,60 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen en Penne, champignonragout, broccoli? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Bure smult u weer van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTellin
RecensieInteressant proefpakket
Postcode6927
Gemiddelde menuprijs€5,64
Meest gekozen maaltijdMacaroni-gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bure

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Bure. Denk aan veel gekozen firma’s als Viangro of Intermarché. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei partijen en wijkrestaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de firma’s overzichtelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bure? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • Ambachtelijk bereid
  • Smaakvol zoals thuis koken
  • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bure. Ideaal voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

  • Direct aanschuiven
  • 100% vers
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u probleemloos nuttige boodschappen zoals chocopasta of peren. Doorgaans zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Vaste persoonlijke bezorger
  • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bure vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bure? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene opties die overeenstemmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Kaasburger Met Spinazie En Puree of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Hieronder bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Tellin. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bure voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van factoren als de organisatie, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €5,6.
  • Diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus bestelt u vanaf €4,55.
  • Een warme dagschotel als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti bestelt u vanaf €7,45.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Rijstebrij om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tellin voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

  • Rookworst met stamppot zuurkool
  • Asperge beenhamschotel met kip
  • Rundvlees met gegrilde groente
  • Kip kerrie ananas met risotto
  • Hamburger, ui en champignons

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bure aanvragen

  1. Inventariseer wensen

    Trek eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

  2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

    Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Begin met het proefpakket

    De grote verstrekkers geven een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

  4. Elke week een levering

    Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden altijd tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Lamsvlees in rozemarijnsaus of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Bure. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

  • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
  • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit