Maaltijdservice Halma

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halma voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Halma? Via onze tool vindt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,60 per maaltijd. Aan tafel voor Spaghetti Carbonara of Witlof a la creme? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Halma geniet u van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteWellin
RecensieSociale & Signalerende functie
Postcode6922
Gemiddelde kosten€5,62
Vaak bestelde maaltijdPittige sperzieboontjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Halma

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Halma. Neem belangrijke bezorgers als Vlotter of Carrefour. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van aanbieders en restaurants. Iedere optie levert zijn eigen menu en voorwaarden. Via deze pagina kan u daardoor de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Halma? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halma. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men snel nuttige boodschappen zoals theekoekjes en runderrookvlees. Veelal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Halma vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Halma? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele leveranciers die overeenstemmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Vol Au Vent Puree of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Op maaltijdbutler.be ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Wellin. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halma voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al bestellen vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Pannenkoeken met spek kan je kopen vanaf €7,25.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Fasolada, een extra salade en een dessert als Hangop om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Wellin voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Rode kool met gehakt schotel

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halma aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 15 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Halma. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit