Maaltijdservice Chanly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chanly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Chanly? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,00. Smullen van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Chanly ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteWellin
BeoordelingSociaal betrokken
Postcode6921
Maaltijd prijs€5,61
Meest gekozen maaltijdKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Chanly

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Chanly. We hebben het over erkende bezorgers als Viangro en/of Meal-Story. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene leveranciers en slagerijen. Elke partij wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Chanly? Er kan meer dan u denkt! Flink wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chanly. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt u direct belangrijke boodschappen als appels of huishoudelijke artikelen. Normaal zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Chanly vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Chanly? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus en Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Wellin. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chanly voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al voor €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten bestelt u vanaf €7,3.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, iets te drinken en iets lichts zoals Dulce de leche als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Wellin voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Bloemkool cordonbleu schotel

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chanly bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Sperziebonen of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Chanly. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit