Maaltijdservice Waha

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waha voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Waha? Dankzij www.maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,95. Genieten van Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Macaroni Ham Kaassaus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Waha profiteert u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
RecensieOok vegatarisch en vis
Postcode6900
Gemiddelde kosten€5,59
Vaak gekozen maaltijdAsperge beenham schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Waha

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Waha. Neem bijv. interessante organisaties als Ekomenu of Spar. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft weer een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Waha? Geen probleem! Flink wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waha. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u snel de supermarktartikelen als cake en knäckebröd. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Waha vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Waha? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn talloze bezorgmaaltijden die voldoen aan uw situatie en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Champignonroomsoep of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Marche-En-Famenne. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waha voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al bestellen vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten bestelt u vanaf €7,35.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Consommé, iets te drinken en voor de volledigheid een Fraises Wilhelmine om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Eendenvlees in zoetzure saus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waha bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De gerechten worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree of Zomerzuurkool met casselerrib. Zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Waha. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit