Maaltijdservice Tellin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tellin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tellin? Via deze website vergelijkt u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,70 per persoon. Flink uitpakken met Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter of Spinazie à la crème met champignons? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Tellin profiteert u van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTellin
ErvaringZoutarm of glutenvrij
Postcode6927
Gemiddelde prijs€5,16
Geliefde maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tellin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Tellin. Neem bijv. belangrijke organisaties als HelloFresh of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf levert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Tellin? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tellin. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals sinaasappelsap en kaas extra belegen blaarkop. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tellin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Tellin? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende menu’s die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese of Kip Kerriesaus Met Rijst? Verderop achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Tellin. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tellin voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Tomatensoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pompoensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Pistache ijs achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tellin voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tellin aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u elke dag opnieuw bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden standaard thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème of Savooiekool. Zodoende zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Tellin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente