Maaltijdservice Lomprez

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lomprez voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lomprez? Via deze website treft u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per keer. Ouderwets genieten van Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Lomprez profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteWellin
ReactieVerlicht de mantelzorg
Postcode6924
Gemiddelde menuprijs€5,63
Geliefde maaltijdGekarameliseerde witlof

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Lomprez

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Lomprez. Bijvoorbeeld populaire services als Marley Spoon of 0. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor uitstekende partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lomprez? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lomprez. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als thee en kruidenkaas. Doorgaans zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lomprez vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lomprez? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn flink wat mogelijkheden die rijmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Onderstaand vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Wellin. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lomprez voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst is beschikbaar vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,45.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Bouillon, een gezonde salade en om het compleet te maken Gortepap om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wellin voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Champignonsoep met rundvlees

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lomprez bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus en Chili con carne. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Lomprez. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit