Maaltijdservice Nieuwkerken-Waas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwkerken-Waas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwkerken-Waas? Via onze tool vindt u probleemloos alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,85. Flink uitpakken met Aardappelpannenkoeken of Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Nieuwkerken-Waas beschikt u over de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Niklaas
RecensieOpwarmen met microgolf
Postcode9100
Prijs per maaltijd€6,12
Geliefde maaltijdAardappelrösti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Nieuwkerken-Waas

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Nieuwkerken-Waas. Neem bijv. veel gekozen organisaties als HelloFresh en/of Colruyt. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van leveranciers en speciale eetpunten. Ieder bedrijf levert een “eigen” manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwkerken-Waas? Er is een oplossing! Flink wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

  • Maximale versheid
  • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
  • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

  • 1 levering per maand mogelijk
  • Vitamines en mineralen blijven behouden
  • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwkerken-Waas. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

  • Direct na bereiding geleverd
  • WMO mogelijkheden
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel aanbieders hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men snel verse of handige boodschappen als koffie en huishoudelijke artikelen. In de regel gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

  • Niet afhankelijk van anderen
  • Tot in de keuken geleverd
  • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Nieuwkerken-Waas vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Nieuwkerken-Waas? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere menu’s die aansluiten bij uw gesteldheid en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Sint-Niklaas. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwkerken-Waas voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

  • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree vindt u vaak al vanaf €4,75.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €5,45.
  • De daghap voor ouderen als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,75.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Bouillon, extra groenten en iets lichts zoals Panna cotta om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Niklaas voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

  • Vispotje in botersaus
  • Wokgroenten teriyaki
  • Shoarma met zuurkool
  • Pasta/tonijnschotel
  • Geglaceerde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwkerken-Waas regelen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Check als eerst welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

  2. Vergelijk traiteurs en cateraars

    Vergelijk de meest gekozen aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

  3. Proefpakket bestellen

    De professionele aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

  4. Bestellingen plaatsen

    Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men direct nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt dikwijls thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen en Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Nieuwkerken-Waas. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit