Maaltijdservice Gontrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gontrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gontrode? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,10 p.p. Smullen van Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen en Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Gontrode ontvangt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMelle
ReactieGemakkelijk opwarmen
Postcode9090
Prijs per maaltijd€6,11
Meest gekozen maaltijdDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gontrode

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Gontrode. We hebben het over grote firma’s als Traiteur Goossens en/of Cora. Maar ook lokaal zijn er prima instanties en speciale eetpunten. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Gontrode? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gontrode. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als koffiekoeken of sappen. Normaal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Gontrode vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Gontrode? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Melle. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gontrode voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met factoren als de organisatie, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree vindt u vaak al vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Witte Pens Met Rodekool En Puree is beschikbaar vanaf €6,9.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Spinaziesoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Oranjevla na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Melle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Gekruide krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gontrode aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De menu’s worden veelal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSchnitzel pepersaus en Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gontrode. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit