Maaltijdservice Sint-Niklaas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Niklaas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Niklaas? Aan de hand van deze website doorzoekt u moeiteloos alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,40 per maaltijd. Ouderwets genieten van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree en Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Niklaas smult u weer van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Niklaas
BeoordelingPersoonlijke bezorgdienst
Postcode9100
Maaltijd prijs€6,42
Vaak bestelde maaltijdTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Niklaas

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Sint-Niklaas. U kunt denken aan belangrijke bedrijven als Meal-Story en/of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de services gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Niklaas? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Niklaas. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel services hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt men direct nuttige boodschappen zoals rauwe ham en vlokken. In algemene zin gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Niklaas vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Sint-Niklaas? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse leveranciers die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat te denken van Gentse Waterzooi of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Sint-Niklaas. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Niklaas voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is er al voor €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Bloemkoolsoep is er al vanaf €5,7.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Burgersoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Custard achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sint-Niklaas voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Niklaas aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt standaard geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Hutspot, rundvlees en Gekruide speklap. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Sint-Niklaas. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente