Maaltijdservice Meldert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meldert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Meldert? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vindt u overzichtelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €3,60. Aan tafel voor Broccoli kaassaus of Babi pangang, rijstfantasie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Meldert beschikt u over ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalst
BeoordelingSluit aan op dieetwensen
Postcode9310
Maaltijd prijs€6,55
Maaltijd-topperSucade Hollandaise

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Meldert

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Meldert. U kunt denken aan interessante bedrijven als Ekomenu of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verschillende partijen en restaurants. Iedere leverancier onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties overzichtelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Meldert? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meldert. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt men snel de supermarktartikelen als kwark en geitenkaas. Meestal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Meldert vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Meldert? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende opties die matchen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Neem nu Boereworst Met Wortelstamppot of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Aalst. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meldert voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen is er al vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,7.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ossenstaartsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Bitterkoekjes mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Aalst voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Kipfilet mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meldert aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste leveranciers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Varkenshaasje in pepersaus of Reepjes kalkoenvlees in saus. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Meldert. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit