Maaltijdservice Moorsel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moorsel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Moorsel? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,25. Smullen van Kip in zoetzure saus en Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Moorsel ontvangt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteAalst
RecensieSociaal betrokken
Postcode9310
Maaltijd prijs€6,56
Populaire maaltijdChinese wokschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Moorsel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Moorsel. Neem bijv. landelijke aanbieders als Colruyt of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er verschillende partijen en speciale eetpunten. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Moorsel? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moorsel. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt men snel de supermarktartikelen als huishoudelijke artikelen en kwark. Veelal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Moorsel vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Moorsel? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die rijmen met uw wensen en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Kervelsoep? Op deze pagina vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Aalst. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moorsel voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als het bedrijf, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep is er al voor €4,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalm in roomsaus kunt u al bestellen vanaf €6,1.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, extra groenten en om het compleet te maken Poire belle Hélène na. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Aalst voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Donkey Kicks Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moorsel aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Witlofschotel met ham of Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree. Zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Moorsel. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit