Maaltijdservice Gelrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gelrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gelrode? Dankzij onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,40 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Huisgemaakte rundergehaktbal in jus en Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Gelrode geniet u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAarschot
RecensieAltijd verse ingrediënten
Postcode3200
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,89
Vaak bestelde maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gelrode

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Gelrode. Denk aan landelijke bedrijven als Viangro of 0. Ook binnen de gemeente zijn er tal van partijen en sociale voorzieningen. Elke partij heeft zo zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kan u de bezorgers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Gelrode? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gelrode. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men eenvoudig broodnodige boodschappen als salades of koeken. Doorgaans kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Gelrode vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Gelrode? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en diëten/allergieën. Denk maar aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Aarschot. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gelrode voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree vindt u vaak al vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes is beschikbaar vanaf €6,9.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Preisoep, een extra salade en iets lichts zoals Pêche melba als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Aarschot voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Chinese wokschotel

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gelrode regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsSpaghetti Napoli en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Gelrode. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit