Maaltijdservice Aarschot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aarschot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Aarschot? Geholpen door deze pagina achterhaalt u supersnel alle services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,45 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Geglaceerde wortel of Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Aarschot smult u weer van verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAarschot
ErvaringUitsluitend verse producten
Postcode3200
Prijs per maaltijd€6,57
Maaltijd-topperSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Aarschot

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Aarschot. Denk dan aan erkende services als Home Cuisine en/of 15Gram. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende partijen en verswinkels. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Aarschot? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aarschot. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt u zonder moeite de supermarktartikelen als vlokken of vanille vla. Normaal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Aarschot vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Aarschot? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele opties die overeenstemmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Aarschot. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aarschot voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Roerei met spinazie à la crème kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Seolleongtang, iets te drinken en iets fris zoals Vanille mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Aarschot voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aarschot regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type maaltijdservice past bij uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Vegetarische roerbakstukjes. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Aarschot. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente