Maaltijdservice Essene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Essene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Essene? Middels onze tool achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers in uw regio! Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,25 p.p. Flink uitpakken met Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Essene profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAffligem
ReactieBestel het voor mijn ouders
Postcode1790
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,36
Populaire maaltijdKiptajine

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Essene

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Essene. U kunt denken aan erkende partijen als Marley Spoon en Viangro. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van aanbieders en slagerijen. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Essene? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Essene. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en jonge kaas. Vaak kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Essene vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Essene? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene menu’s die rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Bloemkoolsoep? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Affligem. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Essene voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de organisatie, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. bestelt u vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Broccoli rollade schotel is beschikbaar vanaf €6,35.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Champignonsoep, extra groenten en een toetje als Vruchtensalade achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Affligem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Kersenpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Essene aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. De (warme) maaltijden wordt meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas of Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten helpt mee aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Essene. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit