Maaltijdservice Strijtem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Strijtem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Strijtem? Door middel van deze pagina doorzoekt u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,70. Smullen van Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen en Kip-groenteschotel? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Strijtem ontvangt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteRoosdaal
RecensieGoede en snelle service
Postcode1760
Gemiddelde kosten€6,32
Geliefde maaltijdMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Strijtem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Strijtem. Neem bijv. erkende services als Viangro of 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei instellingen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf heeft weer een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de organisaties overzichtelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Strijtem? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Strijtem. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt men direct de boodschappen zoals jonge kaas of zakdoekjes. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Strijtem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Strijtem? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse type aanbieders die in lijn zijn met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Kipgyros Rijst? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Roosdaal. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Strijtem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is er al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een daghap aan huis als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is er al vanaf €5,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Minosoep, extra groenten en voor de volledigheid een Zabaglione als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Roosdaal voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Gebakken witvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Strijtem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor seniorenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele services hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De bezorgmaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 20 menu’s. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gehaktschijf met appelcompote en Roerei met spinazie à la crème. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Strijtem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit