Maaltijdservice Pamel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pamel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Pamel? Geholpen door deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,95 p.p. Aan tafel voor Erwtensoep en Beef Squats? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Pamel geniet u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteRoosdaal
BeoordelingLuxe en erg lekker
Postcode1760
Gemiddelde kosten€6,31
Maaltijd-topperVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Pamel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Pamel. Denk aan landelijke bezorgers als Viangro of Champion. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke optie onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Pamel? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pamel. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men eenvoudig praktische of verse producten als cake en wilde tomaten mix. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Pamel vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Pamel? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop soorten maaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Roosdaal. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pamel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al voor €6,5.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen bestelt u vanaf €4,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pittige Thaise soep kan je kopen vanaf €7,4.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Avocadosoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Roosdaal voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pamel aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden vaak bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip Andorra en Lamsvlees in saus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Pamel. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit