Maaltijdservice Brussegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brussegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Brussegem? D.m.v. deze pagina treft u overzichtelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,85 per maaltijd. Genieten van Gestoofde prei en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Brussegem ontvangt u uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteMerchtem
ErvaringNaar mijn verwachtingen
Postcode1785
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,34
Vaak bestelde maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Brussegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Brussegem. Denk aan veel gekozen bedrijven als Marley Spoon en Aldi. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke partij heeft weer een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Brussegem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brussegem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor krijgt men probleemloos broodnodige boodschappen als koeken of tofu naturel. In algemene zin gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Brussegem vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Brussegem? Of prefereert u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel menu’s die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Merchtem. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brussegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt samengesteld door onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep bestelt u vanaf €4,15.
 • De daghap voor ouderen als Koolvisfilet in mosterdsaus is beschikbaar vanaf €5,95.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Juliennesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Merchtem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Wrap kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brussegem regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk soort opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u elke dag nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt vaak tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes en Reepjes kippenvlees in jus. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u deze besteld heeft. Via de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Brussegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit