Maaltijdservice Affligem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Affligem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Affligem? D.m.v. onze tool bekijkt u eenvoudig alle services in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,30. Aan tafel voor Champignonsoep met rundvlees en Asperge beenhamschotel met kip? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Affligem beschikt u over ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAffligem
ErvaringWat een uitkomst
Postcode1790
Maaltijd prijs€5,61
Nummer 1-maaltijdStamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Affligem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Affligem. Neem belangrijke services als Dienstenthuis.be en/of Viangro. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich interessante initiatieven en zorginstellingen. Iedere service levert een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgers op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Affligem? Dat is niet erg! Veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Affligem. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u gelijk de boodschappen zoals jong belegen kaas en kaas extra belegen montbeliarde. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Affligem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Affligem? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Affligem. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Affligem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als het bedrijf, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Champignonroomsoep kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,9.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Witlofsoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Irish Coffee mousse achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Affligem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Kerriesoep

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Affligem bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice klopt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsRunderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes en Gebakken kibbeling. Op die manier zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Affligem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente