Maaltijdservice Hekelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hekelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hekelgem? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,85 per gerecht. Flink uitpakken met Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners en Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Hekelgem krijgt u complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAffligem
ReactiePerfecte oplossing
Postcode1790
Gemiddelde kosten€6,37
Vaak bestelde maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hekelgem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Hekelgem. Neem landelijke organisaties als Vlotter of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich uitstekende instellingen en slagerijen. Elke partij heeft zo een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Middels onze tool kunt u de bezorgdiensten rustig op een rijtje zetten. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hekelgem? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hekelgem. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u probleemloos de boodschappen zoals ontbijtproducten of zuivelproducten. Dikwijls gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hekelgem vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Hekelgem? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Kipgyros Rijst? Via onze vergelijker vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Affligem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hekelgem voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus bestelt u vanaf €5,65.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Linzensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Aardbeien mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Affligem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Speklapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hekelgem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote aanbieders werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsVarkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree of Doperwtenpuree. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij of eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hekelgem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit