Maaltijdservice Teralfene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Teralfene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Teralfene? Geholpen door deze website achterhaalt u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,60 per gerecht. Genieten van Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Teralfene geniet u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAffligem
RecensieGeen gedoe meer
Postcode1790
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,38
Maaltijd-topperKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Teralfene

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Teralfene. Neem veel gekozen bezorgers als Meal-Story of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei instellingen en verswinkels. Iedere service levert een “eigen” manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze tool kunt u dus de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Teralfene? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Teralfene. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt u probleemloos de boodschappen zoals vlokken of cola. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Teralfene vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Teralfene? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop type aanbieders die aansluiten bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat te denken van Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Hieronder ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Affligem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Teralfene voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Juliennesoep, iets te drinken en een toetje als Kwark als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Affligem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Teralfene bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De gerechten worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes en Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Teralfene. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit