Maaltijdservice Aiseau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aiseau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Aiseau? Dankzij onze tool vindt u supersnel alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,85. Aan tafel voor Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree en Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Aiseau smult u weer van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAiseau-Presles
ReactieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode6250
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,76
Vaak gekozen maaltijdKipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aiseau

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Aiseau. Denk dan aan populaire services als Colruyt en Yumbel. Ook binnen de gemeente zien we allerlei leveranciers en wijkrestaurants. Elke service levert een eigen type maaltijd en voorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Aiseau? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aiseau. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als kipfilet of kaas. Vaak zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Aiseau vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Aiseau? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en diëten/allergieën. Wat dacht u van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Aiseau-Presles. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aiseau voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli is er al voor €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat is verkrijgbaar vanaf €4,4.
 • Een warme dagschotel als Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen kunt u al bestellen vanaf €7,2.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kreeftensoep, een extra salade en iets lichts zoals Boerenjongens mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Aiseau-Presles voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aiseau bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden steeds vaker tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten of Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Aiseau. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit