Maaltijdservice Pironchamps

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pironchamps voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Pironchamps? Met behulp van deze pagina doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,90 per persoon. Genieten van Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen en Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Pironchamps profiteert u van voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFarciennes
BeoordelingOok voor diëten
Postcode6240
Maaltijd prijs€6,75
Vaak bestelde maaltijdMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Pironchamps

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Pironchamps. Denk dan aan landelijke firma’s als Smartmat en Yumbel. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima aanbieders en sociale voorzieningen. Elke optie hanteert een heel eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Pironchamps? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pironchamps. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt u eenvoudig de boodschappen zoals crackers en koffiekoeken. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Pironchamps vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Pironchamps? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat maaltijdservices die passen bij uw uw situatie en voedingsadvies. U kunt denken aan Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Farciennes. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pironchamps voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Tom kha kai, een stukje fruit en voor de volledigheid een Roomijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Farciennes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kip kerrie ananas schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pironchamps aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden worden dikwijls geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen en Kippenbout Groentenkrans Met Puree. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of misschien vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Pironchamps. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit