Maaltijdservice Aiseau-Presles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aiseau-Presles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Aiseau-Presles? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,80 per maal. Aan tafel voor Doperwtje wortel kippenpoot schotel en Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Aiseau-Presles hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAiseau-Presles
Waarom bestellen?Puur en vers uit de pan
Postcode6250
Gemiddelde prijs€6,44
Populaire maaltijdRaapstelen stamppot met beenham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Aiseau-Presles

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Aiseau-Presles. We hebben het over landelijke aanbieders als 15Gram en/of Lidl. Maar ook lokaal kan men kiezen voor prima instellingen en wijkrestaurants. Elke partij biedt een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Aiseau-Presles? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aiseau-Presles. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men moeiteloos de boodschappen zoals frisdrank of stroopwafels. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Aiseau-Presles vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Aiseau-Presles? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende soorten maaltijden die rijmen met uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Onderstaand treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Aiseau-Presles. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aiseau-Presles voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kan je kopen vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Draadjesvlees in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Irish Coffee mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Aiseau-Presles voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Spaghettischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aiseau-Presles regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Spinazie à la crème met champignons en Runderlapje in jus. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Aiseau-Presles. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente