Maaltijdservice Presles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Presles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Presles? Dankzij maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,65. Flink uitpakken met Groenteburger, prei, aardappelen en Appelcompote met vanille? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Presles geniet u van de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAiseau-Presles
BeoordelingUniek voor senioren
Postcode6250
Prijs per gerecht€6,78
Nummer 1-maaltijdUiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Presles

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Presles. U kunt denken aan landelijke partijen als 15Gram en 0. Ook in deze plaats zelf zien we tal van leveranciers en slagerijen. Elke partij hanteert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Presles? Dat is niet erg! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Presles. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als knäckebröd of honing. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Presles vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Presles? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Aiseau-Presles. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Presles voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese wordt al bezorgd vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Doperwtenpuree is beschikbaar vanaf €6,2.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, een stukje fruit en iets fris zoals Schaafijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Aiseau-Presles voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tomatensoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Presles regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Tagliatelle, kip, paddestoelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Presles. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit