Maaltijdservice Stavele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stavele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Stavele? Via deze website vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,90 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni en Gemengde groenteschotel? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Stavele smult u weer van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteAlveringem
ReactieLage prijs per maaltijd
Postcode8691
Gemiddelde kosten€5,34
Maaltijd-topperKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Stavele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Stavele. U kunt denken aan grote leveranciers als Foodbag of Vlotter. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kunt u de firma’s eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Stavele? Geen probleem! Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stavele. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste leveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt men direct praktische of verse producten als snijworst of aardbeienjam. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Stavele vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Stavele? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende leveranciers die matchen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Denk maar aan Gentse Waterzooi of Dieet Gentse Waterzooi? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Alveringem. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stavele voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Savooiekool wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, een stukje fruit en een toetje als Zabaglione als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Alveringem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Een pizza hawai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stavele aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De gerechten worden standaard aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen en Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Stavele. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit