Maaltijdservice Eynatten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eynatten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Eynatten? Aan de hand van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle organisaties in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €3,95 per gerecht. Aanschuiven voor Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Eynatten ontvangt u heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteRaeren
ReactieVolgens Voedingsdriehoek
Postcode4731
Prijs per gerecht€6,46
Vaak bestelde maaltijdLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Eynatten

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Eynatten. U kunt denken aan interessante services als Delimeal of Intermarché. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij hanteert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Eynatten? Dat is niet erg! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eynatten. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men gelijk verse of handige boodschappen als handzeep of chocopasta. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Eynatten vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Eynatten? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze menu’s die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Raeren. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eynatten voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas bestelt u vanaf €5,8.
 • Vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is beschikbaar vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipvink in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,8.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pindasoep, extra groenten en voor de volledigheid een Irish Coffee mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Raeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Jonge kabeljauw in roomsaus
 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eynatten aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Check vooral het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden standaard tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kippensoep of Kippenbout in jus. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Eynatten. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit