Maaltijdservice Elsenborn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elsenborn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Elsenborn? D.m.v. deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,80 p.p. Genieten van Gebakken kibbeling en Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Elsenborn beschikt u over de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteButgenbach
RecensieZoutarm of glutenvrij
Postcode4750
Prijs per gerecht€6,47
Vaak gekozen maaltijdSchelvis in Dijon-mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Elsenborn

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Elsenborn. U kunt denken aan populaire aanbieders als Yumbel en Vlotter. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima instanties en sociale voorzieningen. Elke partij biedt een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze vergelijker kan u de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Elsenborn? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elsenborn. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als jam of salades. Doorgaans kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Elsenborn vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Elsenborn? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei mogelijkheden die overeenstemmen met uw gesteldheid voedingspatroon. U kunt denken aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Via onze vergelijker ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Butgenbach. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elsenborn voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is beschikbaar vanaf €5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip Andorra bestelt u vanaf €5,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Soto, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Banana split achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Butgenbach voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Kippensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elsenborn aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Elsenborn. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit