Maaltijdservice Rocherath

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rocherath voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Rocherath? Via maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,65 per persoon. Smullen van Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Gepaneerde kipnuggets? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Rocherath geniet u van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteBüllingen
BeoordelingVeel variëteit in gerechten
Postcode4761
Gemiddelde kosten€6,49
Vaak bestelde maaltijdVisburger met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Rocherath

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Rocherath. Bijvoorbeeld populaire partijen als Prego en/of Aldi. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima aanbieders en restaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door z’n eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Rocherath? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rocherath. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als desem bol spelt of druiven. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Rocherath vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Rocherath? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw wensen en diëten/allergieën. Neem nu Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Büllingen. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rocherath voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €5,75.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kreeftensoep, een extra salade en iets fris zoals Soesje als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Büllingen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Macaronischotel bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rocherath bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd matcht met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Rocherath. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit