Maaltijdservice Amel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Amel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Amel? Geholpen door www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,15 per gerecht. Aan tafel voor Stamppot andijvie of Spaghetti? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Amel beschikt u over heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteAmel
Waarom bestellen?Vele tevreden klanten
Postcode4770
Maaltijd prijs€5,71
Vaak gekozen maaltijdKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Amel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Amel. Denk aan interessante partijen als Home Cuisine of HelloFresh. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie heeft weer zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u daardoor de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Amel? Er is een oplossing! Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Amel. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men direct broodnodige boodschappen als stroopwafels of koffie. Normaliter kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Amel vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Amel? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Amel. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Amel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Bamisoep, een extra salade en iets lichts zoals Roomijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Amel voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Amel
 • Postcodegebied: 4770

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gepaneerde kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Amel regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt dikwijls bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Amel. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente