Maaltijdservice Namêche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Namêche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Namêche? Met behulp van onze vergelijker vindt u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per maal. Aan tafel voor Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen en Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Namêche hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteAndenne
ErvaringLekkere maaltijden + gezond
Postcode5300
Gemiddelde kosten€5,75
Vaak bestelde maaltijdHutspot, hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Namêche

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Namêche. Bijvoorbeeld landelijke services als Foodbag of Delhaize. Echter, ook heel lokaal zijn er prima leveranciers en verswinkels. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Namêche? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Namêche. Ideaal voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel aanbieders faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men snel praktische of verse producten als afbakbroodjes of afbak kaas mais broodjes. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Namêche vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Namêche? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen en Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Verderop ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Andenne. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Namêche voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten is beschikbaar vanaf €6,2.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Zabaglione achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Andenne voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Namêche regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus en Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Namêche. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit