Maaltijdservice Anderlues

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anderlues voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Anderlues? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders in de buurt! Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,80 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Witlof a la creme of Gepofte aardappels? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Anderlues beschikt u over smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAnderlues
ReactieGemakkelijk contact
Postcode6150
Gemiddelde kosten€6,37
Nummer 1-maaltijdViergroentenstamppot, gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
mealhero Koelvers
Vriesvers
Actie: €30 korting
BEKIJK PROEFPAKKET

Vers bereidde maaltijden aan huis in Anderlues

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Anderlues. We hebben het over veel gekozen services als 15Gram en/of Carrefour. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende instanties en slagerijen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze pagina kan u de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Anderlues? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anderlues. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop men direct de boodschappen zoals filterzakjes of biscuits. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Anderlues vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Anderlues? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Wat te denken van Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Verderop ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Anderlues. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€5,99 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anderlues voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Maaltijdpoffertjes bestelt u vanaf €7,15.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Dopewtensoep, extra groenten en iets fris zoals Pap als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Anderlues voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Anderlues aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor thuismaaltijd matcht met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het assortiment, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans bezorgd middels een lokale leverancier in november 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 25 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden en Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of juist veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Anderlues. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit