Maaltijdservice Ham-Sur-Heure

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ham-Sur-Heure voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ham-Sur-Heure? D.m.v. www.maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,15 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen en Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Ham-Sur-Heure profiteert u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHam-Sur-Heure
Waarom bestellen?Eenvoudig opzeggen
Postcode6120
Gemiddelde kosten€6,35
Nummer 1-maaltijdRunderhachee, stamppot hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ham-Sur-Heure

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Ham-Sur-Heure. Denk aan belangrijke bezorgers als Colruyt en 0. Maar ook in de buurt zijn er prima instellingen en slagerijen. Ieder bedrijf hanteert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde wensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ham-Sur-Heure? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ham-Sur-Heure. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men direct praktische of verse producten als vegan gehakt en toiletpapier. In algemene zin gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ham-Sur-Heure vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ham-Sur-Heure? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Verderop achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Ham-Sur-Heure. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ham-Sur-Heure voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is er al vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is beschikbaar vanaf €6,95.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een gezonde salade en om het compleet te maken Rijstebrij na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ham-Sur-Heure voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Runderhachee, stamppot hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ham-Sur-Heure aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. Uw bestelling wordt niet zelden geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen of Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ham-Sur-Heure. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente