Maaltijdservice Fontaine-L'Evêque

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fontaine-L'Evêque voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Fontaine-L’Evêque? Geholpen door deze pagina bekijkt u snel en simpel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,35 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Fontaine-L’Evêque hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFontaine-L’Evêque
RecensieSimpel bestellen
Postcode6140
Prijs per maaltijd€6,36
Vaak gekozen maaltijdGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fontaine-L’Evêque

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Fontaine-L’Evêque. Neem grote bedrijven als Foodbag en Foodbag. Maar ook lokaal kunt u terecht bij interessante aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Fontaine-L’Evêque? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fontaine-L’Evêque. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt men snel de supermarktartikelen als kaas of koeken. In de regel zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Fontaine-L’Evêque vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Fontaine-L’Evêque? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal leveranciers die rijmen met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Fontaine-L’Evêque. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fontaine-L’Evêque voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • Een warme dagschotel als Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten is er al vanaf €5,9.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Harira, een extra salade en een dessert als Vanille ijs als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Fontaine-L’Evêque voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Hamburger, ui en champignons
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fontaine-L’Evêque bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden vaak geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Spinaziestamppot of Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Fontaine-L’Evêque. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente