Maaltijdservice Doische

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Doische voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Doische? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,60 per maal. Smullen van Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Doische smult u weer van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteDoische
ReactieRuime keuze
Postcode5680
Gemiddelde menuprijs€6,32
Vaak bestelde maaltijdWisselmenu Asperge Brabanconne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Doische

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Doische. Denk dan aan veel gekozen bezorgers als 15Gram en Colruyt. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende aanbieders en slagerijen. Elke optie heeft zo een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kan u de leveranciers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Doische? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Doische. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men snel de supermarktartikelen als chocopasta of falafel burger. Doorgaans zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Doische vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Doische? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal soorten maaltijden die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Dieet Vol Au Vent Puree? Aan de hand van deze website ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Doische. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Doische voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een warme dagschotel als Kipfilet in roomsaus wordt al bezorgd vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Tom kha kai, een extra salade en om het compleet te maken Pistache ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Doische voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Gehaktballetjes in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Doische regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men direct opnieuw bestellen. Vaak kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen en Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Doische. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente