Maaltijdservice Denée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Denée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Denée? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,20 p.p. Aanschuiven voor Kipgyros Rijst en Runderhachee met rode kool? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Denée smult u weer van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteAnhée
Waarom bestellen?Persoonlijke service
Postcode5537
Gemiddelde menuprijs€6,68
Maaltijd-topperTomatensoep met prei vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Denée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Denée. Neem bijv. grote partijen als Delimeal en Smartmat. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daarom de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat aangenamer. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Denée? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Denée. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals kruidenkaas of peren. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Denée vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Denée? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal thuismaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Gentse Waterzooi? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Anhée. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Denée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €6,4.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Sorbet om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Anhée voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Runderbouillon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Denée aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKipfilet in roomsaus of Babi pangang met witte rijst en groenten. Zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Denée. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit