Maaltijdservice Warnant

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warnant voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Warnant? Middels deze pagina treft u snel en simpel alle bedrijven die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,60 p.p. Genieten van Macaronischotel bolognese of Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Warnant ontvangt u heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteAnhée
ReactieVoor particulier en zorg
Postcode5537
Maaltijd prijs€6,71
Vaak gekozen maaltijdGekarameliseerde witlof

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Warnant

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Warnant. Neem grote partijen als Marley Spoon of 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en sociale voorzieningen. Elke leverancier levert een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze pagina kunt u de bezorgers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Warnant? Dat is niet erg! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warnant. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel services hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals afwasborstel of jonge kaas. Vaak zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Warnant vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Warnant? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Anhée. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warnant voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,85.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ramen, extra groenten en een dessert als Crema catalana om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Anhée voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Anhée
 • Centrale postcode: 5537

Beste bereide maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warnant aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Warnant. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit