Maaltijdservice Haut-Le-Wastia

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haut-Le-Wastia voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Haut-Le-Wastia? Middels onze tool vindt u probleemloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €4,95 per persoon. Aanschuiven voor Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni of Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Haut-Le-Wastia hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteAnhée
BeoordelingGoede maaltijdvoorziening
Postcode5537
Maaltijd prijs€6,69
Geliefde maaltijdKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Haut-Le-Wastia

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Haut-Le-Wastia. Denk dan aan erkende leveranciers als Vlotter en Okay. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Haut-Le-Wastia? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haut-Le-Wastia. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt u gelijk praktische of verse producten als frisdrank of havermoutpap. Gewoonlijk kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Haut-Le-Wastia vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Haut-Le-Wastia? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Anhée. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haut-Le-Wastia voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is er al voor €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Verse worst in jus wordt al bezorgd vanaf €5,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Kaassoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Advokaat ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Anhée voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haut-Le-Wastia regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool of Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Haut-Le-Wastia. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit