Maaltijdservice Hody

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hody voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hody? Geholpen door onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,95 per persoon. Aanschuiven voor Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Hody beschikt u over complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteAnthisnes
ReactieSnel geleverd
Postcode4162
Prijs per gerecht€6,47
Vaak bestelde maaltijdPasta kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hody

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Hody. Neem populaire organisaties als Viangro of Colruyt. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van aanbieders en zorginstellingen. Elke aanbieder heeft weer een heel eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels deze website kan u daardoor de bedrijven probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hody? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hody. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende koop men gelijk praktische of verse producten als hopjesvla en katenspek. Niet zelden zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hody vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Hody? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit talloze thuismaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Rundstong Madeirasaus Puree of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Via onze vergelijker bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Anthisnes. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hody voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Heldere uiensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Paprikasoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Patbingsu om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Anthisnes voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Burpee Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hody regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De thuismaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met plusminus 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Wokgroenten teriyaki en Kip in roomsaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hody. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit