Maaltijdservice Anthisnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anthisnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Anthisnes? Geholpen door deze pagina vindt u probleemloos alle services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,30. Genieten van Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes of Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Anthisnes krijgt u heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteAnthisnes
ReactieSociaal betrokken
Postcode4160
Gemiddelde kosten€5,18
Vaak gekozen maaltijdGebakken krieltjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Anthisnes

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Anthisnes. We hebben het over populaire bezorgers als Marley Spoon en Yumbel. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende organisaties en slagerijen. Elke service biedt een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Anthisnes? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anthisnes. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u zonder moeite de boodschappen zoals afbak donker meergranen broodjes of chocopasta. Veelal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Anthisnes vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Anthisnes? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Anthisnes. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anthisnes voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Champignonsoep met rundvlees is beschikbaar vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ossenstaartsoep, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Anthisnes voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Jumping Jack Salmon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Anthisnes aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men dagelijks nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Groentesoep Met Balletjes of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Anthisnes. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente