Maaltijdservice Louveigné

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Louveigné voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Louveigné? D.m.v. onze vergelijker vindt u probleemloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,00 per persoon. Aan tafel voor Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Spagheti carbonara? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Louveigné krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteSprimont
BeoordelingHonderden tevreden klanten
Postcode4141
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,45
Nummer 1-maaltijdGegrilde paprika

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Louveigné

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Louveigné. Neem veel gekozen firma’s als Dienstenthuis.be en/of 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en verswinkels. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van deze pagina kunt u derhalve de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Louveigné? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Louveigné. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als thee en kaas extra belegen blaarkop. Gewoonlijk gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Louveigné vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Louveigné? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse opties die in lijn zijn met uw situatie en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Sprimont. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Louveigné voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Alaska-koolvis in mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €7,05.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Broccolisoep, extra groenten en een toetje als Knoedel om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sprimont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Verse fruitsalade
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kersenpannenkoek
 • Ossestaartsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Louveigné regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en kies een geschikte. Let met name op het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt veelal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Gehakt in jus of Visstukjes in kruidensaus. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Louveigné. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit