Maaltijdservice Gomzé-Andoumont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gomzé-Andoumont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gomzé-Andoumont? Geholpen door onze tool bekijkt u eenvoudig alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,60 per persoon. Ouderwets genieten van Kippenbout à la bonne femme en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Gomzé-Andoumont smult u weer van vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteSprimont
ErvaringModerne hoogwaardige keuken
Postcode4140
Gemiddelde kosten€6,43
Populaire maaltijdGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gomzé-Andoumont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Gomzé-Andoumont. Bijvoorbeeld grote partijen als Vlotter of Home Cuisine. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van leveranciers en wijkrestaurants. Iedere optie wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Gomzé-Andoumont? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gomzé-Andoumont. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals aardbeienjam en toiletpapier. Meestal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gomzé-Andoumont vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Gomzé-Andoumont? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze soorten maaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele dieet. Wat te denken van Kaasburger Met Spinazie En Puree en Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Sprimont. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gomzé-Andoumont voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een warme dagschotel als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is beschikbaar vanaf €6,15.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Knoflooksoep, iets te drinken en iets fris zoals Dame blanche ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sprimont voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Wrap kip madras
 • Doperwtenpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gomzé-Andoumont aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree en Gehaktschotel Met Worteltjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gomzé-Andoumont. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit